Caroline

Den Svenska Drömmen

Annons

Älska dig själv!

Såhär inför Alla hjärtans dag tycker jag vi kan passa på att vara lite snälla. Inte bara mot andra utan även mot oss själva. Därför tänkte jag dra igång en lista för att sprida lite egenkärlek i bloggvärlden. Det är så lätt att man glömmer bort att tycka om sig själv och uppskatta det man har i dagens stressade samhälle. Så nu utmanar jag er att ta några minuter till att fundera över vad ni gillar med er själva och vad ni är tacksamma över i ert liv. Svara på frågorna och skicka sedan listan vidare till 5 andra bloggare. KÄRLEK!

– Lyssna på andra.

– Baka.

– Köra bil.

– Känna empati.

– Skriva.

– Mina små händer.

– Min midja.

– Mitt hår.

– Min rörlighet.

– Mitt leende.

– Att jag oftast är en bra mamma.

– Att jag går min egen väg.

– Att jag flyttade till Sverige.

– Att jag tog mig ur ett dåligt förhållande.

– Att jag slutat bry mig om vad andra tycker om mig.

– Att jag har en underbar familj som stöttar mig i allt.

– Att jag hittat mannen i mitt liv.

– Att jag och min familj får vara friska.

– Att jag har hela livet framför mig.

– Att jag fått chansen att jobba med det jag brinner för.

________

Jag skickar listan vidare till Janina, Ida-Marie, Maria, Carro & Sara

Kommentarer
Caroline

Kommentera

Annons
stats