Dagen vi väntat på i 9 månader | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Dagen vi väntat på i 9 månader

Lilla M’s beräknade födelsedag kom och gick utan att han gjorde entré, vilket i och för sig var rätt väntat. Jag har ju hela tiden känt på mig att han kommer födas först i början på september. Ändå var jag så otroligt pirrig och förväntansfull innan jag somnade igår kväll. Vaknade väldigt ofta under nattens lopp, och ett par av gångerna var det rätt smärtsamma förvärkar som väckte mig. Dock var jag så himla trött att jag somnade om direkt de avtog, för att sedan vakna igen en halvtimme senare.

På morgonen kände jag ingenting, allt var precis som vanligt. Bestämde mig för att verkligen vila så mycket jag bara kunde på dagen eftersom jag sovit så uselt under natten + att jag höll igång till tusen under hela gårdagen. Fick världens energipåslag plötsligt och storstädade huset och orkade till och med ta en lite längre promenad med Dexter vilket inte hänt på länge. Men det var ytterst tillfälligt, för idag var energin på noll igen som sagt.

Så största delen av dagen har spenderats i soffan, och jag känner att det var precis vad kroppen behövde. Har även varit fruktansvärt hungrig idag. Åt en stadig frukost följt av tre (!) stora lunchportioner på raken några timmar senare. Aptiten var något jag verkligen lade märke till eftersom jag på sistone endast kunnat äta små portioner åt gången när det är så himla trångt i magen, och oftast har jag inte ens haft någon matlust överhuvudtaget. Men idag var jag sugen på precis allt och plats fanns det tydligen gott om. Käkade till och med upp maten som Jens tänkte ta med till förlossningen, så nu fick stackaren fixa ny mat. Jag antar att min ökade aptit beror på att kroppen laddar upp med energi inför det maratonlopp som en förlossning motsvarar, eller så var jag bara extremt hungrig helt enkelt.

Nu på kvällen har jag haft rejält med onda förvärkar och jag tror faktiskt att de har gjort lite nytta eftersom det sista av slemproppen släppte för en halvtimme sen. Det kom även pyttelite blod, vilket jag har förstått att brukar vara ett tecken på att man börjat öppna sig. Dock kan det ju ändå dröja flera dagar innan det händer något mer, men som allt annat så är det ju i alla fall ett steg i rätt riktning.

Nu ska jag gå och lägga mig och se vad natten har att bjuda på. Skulle hemskt gärna vakna av värkar eller vattenavgång, men sån tur ska vi väl knappast ha. Troligtvis är allt precis som vanligt imorgon bitti. Men i vilket fall som helst så är tillvaron sjukt spännande just nu. Senast om två veckor får vi ju träffa vår efterlängtade bebis! ❤️

IMG_1115

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mummu till mybabydolls.se

    Alltså så spännande läsa varje dag,,,va som har hänt😍Lycka till , snart så händer de saker!🙏👍❤️

  2. Emelie

    Nu är det ju verkligen på G! Kan glädja sig åt att det var på exakt samma sätt för mig när det väl drog igång! (11 dagar över tiden..!) Så jag tror ju verkligen att han snart är här! Spännande!! Lycka till!

Annons
stats