Du blir vad du tänker | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Du blir vad du tänker

Igår och idag har jag verkligen fått känna på att attraktionslagen verkligen fungerar, så häftigt! Man drar oundvikligen till sig bra saker när man fokuserar på allt positivt. Och igår fick jag känna på motsatsen haha! Men då var det bara att ändra attityd kring det som gjorde mig frustrerad så var problemet löst. Känner mig så stolt över att jag äntligen jobbat mig fram till det stadiet när jag inte längre låter tankarna styra mig, utan jag styr dem.

Dagen har gått i en rasande fart. Jag har jobbat med Fitness-kampanjen, haft presentationer och handledarsamtal all day long. Nu på eftermiddagen tog jag med mig Dexter ut i skogen och tankade frisk luft en timme. Vi har turen att bo alldeles bredvid ett stort motionscentrum med massa mysiga stigar och skogsvägar, perfekt för mina morgonpromenader framöver. Nu ska jag börja med maten så den är klar tills resten av familjen kommer hem och sen blir det att börja inreda Devin & Jolines rum.

Hoppas ni har en underbar torsdag!

attra

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Annons
stats