En hållbar förändring | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

En hållbar förändring

Nu har jag kommit i mål med 30-dagarsprogrammet F1. Även om programmet fokuserar på fettförbränning så känner jag att även min styrka ökat väldigt mycket. Övningar som jag i början knappt klarade att göra 5 repetitioner av gör jag nu enkelt 30, yey!

Jag har haft några svackor längs vägen, vilket gjort att programmet dragit ut lite på tiden, men jag har alltid tagit vid där jag slutat så jag har inte missat några träningspass. Det tycker jag ändå är huvudsaken. Programmet är ju gjort för att man ska få in en hälsosam rutin med träning och bra kost i vardagen. Och i alla fall i mitt liv så vet jag att jag inte skulle kunna hålla ett träningsschema till 100% resten av livet. Jag måste kunna justera och omprioritera för att få vardagen att flyta på så smidigt som möjligt, och då är Forever F.I.T perfekt. Där kan man justera programmet efter livet och fortfarande få riktigt fina resultat. Jag är supernöjd!

12313627_10153817935212460_2454239515185643681_n

Är du också sugen på att en gång för alla få in nya, hälsosamma vanor så kan du gå in och kika i min webshop.

C9 är en kickstart på 9 dagar som utgör första delen, F1 är 30 dagar med fokus fettförbränning och F2 är även den 30 dagar men med fokus styrka. I samtliga boxar ingår alla kosttillskott man behöver för bästa möjliga resultat och en handbok med träningsupplägg dag för dag, recept och kostschema. Ni hittar samtliga delar HÄR.

Lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

 1. Amanda

  Hej! Jag har precis som du lite fett så där på låren så kallat “saddlebags” ser ju att de betydligt har förminskats men ser inte tillräckligt. Har du märkt skillnad?

  1. Caroline
   Caroline

   Javisst märkte jag skillnad även på låren. När man minskar i fettprocent så minskar man ju jämnt över hela kroppen eftersom det inte på nåt sätt går att punktförbränna fett. Men eftersom jag har mest fett kring lår och rumpa så är det ju också där det syns minst att fettprocenten sjunkit. Men skillnad var det helt klart även om skillnaden var störst på magen 🙂

Annons
stats