Ett nytt kapitel i mitt liv | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Ett nytt kapitel i mitt liv

Den här veckan kör jag maraton med arbetsintervjuer och det är så jäkla spännande! Jag har efter mycket velande fram och tillbaka bestämt mig för att lägga företaget på hyllan och istället ta en anställning som sjuksköterska. Jag längtar efter nya utmaningar, nya arbetsuppgifter och en tryggad ekonomi.

Att vara egenföretagare är tufft på många sätt, men det är absolut inget jag ångrar att jag testade på. Jag har lärt mig otroligt mycket under dessa år, har haft fruktansvärt roligt och utvecklats massor som person. Men nu känner jag att jag vill ge vården en andra chans. Jag kommer inte gå tillbaka till åldringsvården utan testa ett annat område. Det är ju så bra med just sjuksköterskeyrket, att det är så brett och att man kan jobba inom så många olika områden. Vilket område det blir vet jag inte än, men jag har sökt till allt som verkat intressant.

Jag har varit på två intervjuer hittills den här veckan och ska på en tredje imorgon. Så vi får se vart jag hamnar i slutändan. Men oavsett så känns det i magen klart och tydligt att detta är rätt väg att gå.

våren 2013 411

970

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Annons
stats