Förlovningsdag och förvärkar | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Förlovningsdag och förvärkar

Nu är det pirrigt må jag säga! Blev inte mycket sömn inatt på grund av att jag hade sån hemsk molvärk i ryggen. Smärtan strålade även fram i magen och ner i benen, så vid 02.30 tog jag två Panodil i hopp om att få sova lite. Det funkade. Vaknade dock igen vid 04.30 av att jag kände mig smått illamående. Gick upp för att kissa och då lossnade slemproppen (eller iaf en stor del av den). Efter det kände jag att ryggvärken kom smygande igen, men lyckades somna ifrån den utan smärtlindring denna gång.

Så får se vad som händer under dagen. Jag tror dock inte att det är på gång riktigt än eftersom smärtan i ryggen är så konstant. Skulle det vara förlossning på G hade det ju blivit värre och värre. Med Devin kom smärtan också smygande, men ökade ändå lite i intensitet hela tiden om jag inte minns fel. Då kändes smärtan dessutom endast i magen och inte alls i ryggen, vilket gör mig osäker på om detta faktiskt kan vara ett tecken på att förlossningen närmar sig. Men det lär ju visa sig förr eller senare!

Idag är det exakt 3 år sedan min älskade Jens gick ner på knä i soliga Spanien och snart är han pappa till vårt barn. Livet är bra underbart! ♡ Så ikväll blir det lite extra fredagsmys med räkor, aioli och kanske ett gott alkoholfritt vin (drömmen vore ju dock att vi fick fira på förlossningen, hihi).

10541060_10152689302312460_1866950164814570091_n

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Grattis på er förlovningsdag! Hoppas bebisen tittar ut snart. Jag väntar själv mitt första barn och är beräknad den 10/9 men nu vill jag bara att hon kommer ut! Längtar som en galning!

  2. Rebecca

    Jag hade oxå med nr 2 sjukt bak i ryggen, så minns jag gick framåtlutad för att lindra smärtan😁 det var på dagen och på natten kom hon 😉

Annons
stats