Från fredagsmys till mardröm | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Från fredagsmys till mardröm

Måste berätta om en ytterst obehaglig grej som inträffade förra fredagen. Följer ni mig på Instagram så har ni troligtvisredan läst om detta.

Vi hade haft fredagsmys med tacos och barnfilm i vanlig ordning. Barnen hade somnat för natten och jag och Jens satt och kollade den nyaste Beck-filmen. Plötsligt sken hela vardagsrummet upp av blåa ljus och en brandbil susade förbi fönstret. Nyfiken som jag är sprang jag och öppnade altandörren för att kika vartåt den åkte, men fick istället världens adrenalinpåslag när jag såg meterhöga lågor precis vid vår bil! HERREGUD BILEN BRINNER! skrek jag till Jens och vi slet på oss kläder och sprang ut så fort benen bar.

När vi kom ut såg vi att det var bilen alldeles bredvid vår som stod i eld och lågor. Jag blev livrädd för att den skulle explodera så vi backade undan ordentligt och såg på medan brandkåren släckte den brinnande Volvon. Trots att vår bil klarade sig kändes det ytterst olustigt. I efterhand hörde vi nämligen att detta var en av fyra bilar som hade brunnit i området samma kväll, så det var bara en lyckträff att det inte var vår.

Har folk helt tappat vettet eller vad är det frågan om?! Tycker de kunde ta och skaffa sig ett liv istället för att roa sig med att förstöra andras egendom. Så otroligt respektlöst och idiotiskt.

IMG_8588

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Terese

    Usch vad hemskt!! Tur att det inte var eran bil. Fattar inte vad människor tänker med som går o tuttar eld på andras egendom. Om de så gärna vill elda upp något, elda upp egna saker då.

Annons
stats