Gravid vecka 23 | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Gravid vecka 23

Veckorna tickar på och på onsdag har vi gått 23 fulla veckor. Gravidappen visar att det är 120 dagar kvar till BF.

Några jätteförändringar har jag inte upplevt den senaste veckan, men lite småsaker såsom halsbränna, mardrömmar och kliande mage. Jens smörjer magen varje kväll med BioOil, vilket är helt ljuvligt! Har också fått en ny craving – avokadomackor. Inte så konstigt kanske med tanke på att babyn som bäst samlar på sig fett. Detta äter jag helst ihop med en skål naturell yoghurt och färska bär. Det är verkligen det bästa jag vet just nu. (På delad första plats med Tony’s Caramel & Seasalt.)

IMG_6519

Dagens frulle 👆

Har kommit igång med träningen rätt bra på sistone, vilket jag är så glad över. Jag och Jens försöker få till 2 gemensamma gympass varje vecka, och hittills har det funkat riktigt bra. Utöver det blir det ju även en hel del promenader till och från jobbet under veckorna så det känns som att det blir en lagom mängd motion. Vill inte ta någon stress kring det hela utan bara känna mig stark och frisk.

IMG_6511

Häromdagen införskaffade vi ett babyskydd till bilen, så nu är en till grej avbockad på inköpslistan. Det blev en begagnad BeSafe iZi Go i jättefint skick, så nu kan lilla M åka tryggt och bekvämt när han kommer. Känns fortfarande overkligt att det faktiskt kommer ligga en liten pojke däri om bara några månader. SOM VI LÄNGTAR!!! ❤️

IMG_6496

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

 1. Therese

  Stort grattis till graviditeten först å främst! Jag har lite frågor angående jobb och network marketing. Jag har själv just börjat jobba med det och undrar lite, hur länge tog det för dej innan du “kom igång” så att säga och började tjäna en normal månadslön på det? Jobbar du ännu med forever, ifall nej varför slutade du? 🙂

  1. Caroline
   Caroline

   Tack så mycket! Roligt att du startat upp en egen business 🙂 Lönen varierade rätt mycket från månad till månad (en av orsakerna till att jag valde att ta ett “vanligt” jobb). Första året tjänade jag inte mycket, men så är det ju alltid i början oavsett vilken typ av företag man startar upp. Men under mitt andra år blev inkomsten lite mer stabil, men kunde ändå variera från en månad till en annan. Så nej, jag jobbar inte längre inom NWM, men det var en rolig och lärorik period i mitt liv 🙂 Stort lycka till med din verksamhet!

Annons
stats