Gravid vecka 27 | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Gravid vecka 27

Nu är det bara ca 13 veckor kvar tills Pyret beräknas anlända och det känns kan jag lova er! Jag klagar inte, men jag skulle ljuga om jag sa att livet var en dans på rosor just nu. Jag har ont i princip 24/7 på grund av foglossningen och smärtan verkar bara bli intensivare för varje dag som går. Att jobba är en fullständig plåga just nu, och därför har jag varit tvungen att sjukskriva mig ett par dagar. I måndags när jag kom hem från jobbet höll jag på att kräkas av smärta, så det är inte bara lite ryggont vi snackar om här. Längtar så till nästa vecka när jag ska få träffa sjukgymnast och läkare som förhoppningsvis kan hjälpa mig på något sätt, för Panodil hjälper inte ett skvatt längre.

Jag försöker ändå hålla igång så gott jag kan trots smärtan, för tro det eller ej så har jag som minst ont när jag styrketränar. Då är värken nästan som bortblåst (så länge jag håller mig till rätt övningar vill säga). Är supernoga med att inte belasta bäckenet ojämnt eller för mycket. Så gymmet är himlen för mig just nu (önskar att det alltid vore så haha!). Promenader funkar däremot inte lika bra längre eftersom jag får sammandragningar nästan direkt när jag går.

Humöret då? Det pendlar fortfarande. Ena stunden kan jag vara så tillfreds med allt för att i nästa förvandlas till ett vibrerande åskmoln. Har dock noterat att det i 9 fall av 10 är dåligt samvete som orsakar min nedstämdhet. Jag har dåligt samvete för att jag inte klarar av att jobba, för mitt dåliga humör, för att jag inte orkar hitta på lika mycket med barnen, för att jag inte kan hjälpa till på samma sätt hemma och för att jag knappt ens orkar umgås med mina vänner. Jag hade lovat Devin att vi skulle fixa ett litet trädgårdsland nu till sommaren, men det kan jag ju bara glömma när det känns som att ryggen ska gå av när jag böjer mig ner. Allt detta gör mig så frustrerad och ledsen, trots att jag vet att jag inte kan göra något åt det.

Men som sagt, 13 veckor kvar. 95 dagar, Vi kämpar vidare och fokuserar på målet som kommer vara så värt alla krämpor och humörsvängningar i hela världen ♡

PicMonkey Collage-3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Men oj ! Har inte kikat in här sedan du var i v13 nånstans , så kul att det snart är dags . Jätte nära nu ju . Kram till dig ! ❤🌿

  2. Emma

    Usch stackare 🙁 nej att vara gravid verkar inte vara en dans på rosor 😂 mycket ska en gå igenom! Vad skönt att pyret snart tittar ut ☺️ hoppas du kan få bra hjälp av sjukgymnast och läkare 🌸 nästa vecka räknar jag med att vara tillbaka, om jag inte blir sjuk i något annat 😂 vi får se om vi ses då! ☺️ hoppas du får en fin helg med mindre värk! 🌸 kramar från Emma på jobbet

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats