Gravid vecka 32 | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Gravid vecka 32

Nu har jag haft ett par bättre dagar och ni anar inte hur otroligt skönt det är! Det är första gången sedan vecka 25 (?) som jag faktiskt kunnat njuta lite av tillvaron. Mitt humör har varit mycket stabilare och foglossningen har inte tagit knäcken av mig även om jag fortfarande sover som en kratta och har bedrövlig värk stundtals. Men det är i alla fall bättre än det varit tidigare och därför har jag också orkat ta tag i saker som annars bara lämnat år sitt öde.

Så nu har vi passat på att inhandla allt det nödvändigaste till bebis så det är klart. Sen är det bara att tvätta upp alla miniatyrkläder, skriva förlossningsbrev och packa BB-väskan så är vi redo när dagen D är här. Idag är det 62 dagar kvar till BF som är 29 augusti, men jag misstänker att den här lilla busungen kommer stanna kvar i magen ett bra tag in i september. Jens gissar på den 6/9 och jag på den 2/9, så vi får se. Devin chillade därinne 11 dagar extra och jag har en känsla av att lillebror kommer gå i hans fotspår. Det jag dock funderat lite på är om BF-datumet är lite mer exakt i och med att det är en IVF-graviditet? Nu vet man ju liksom den exakta tidpunkten för befruktningen eftersom allt skett under kontrollerade former. Har ni någon teori om detta får ni hemskt gärna dela med er.

IMG_0023

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Så skönt att du mår bättre 🙂 Jag blev gravid genom IVF med vår andra dotter och fick BF 12/1, men inte tittade hon ut då hon inte. Nej, hon kom först 9 dagar senare, den 21/1. Så drygt att gå över tiden, dagarna går ju såååå segt då 🙂 Men jag håller tummarna för att er bebis väljer att bli en augustibebis! 🙂

  2. Nina

    Har ingen teori om IVF däremot ska du inte tro för mycket på att lillebror följer sin storebror. Jag hade direkt siktet inställt på +2 veckor eftersom första kom på bf +12 här.. Så när jag sen satt på sängkanten vid förlossningen på bf +4 o insåg att nu är det dags så var jag allt annat än redo 😀

  3. Emma

    Vi gjorde också ivf. Blev igångsatt några dagar innan bf men dottern tog ändå god tid på sig, hon föddes 3 dagar senare! Jag gissar jag hade gått minst en vecka över utan igångsättning.. 😀 så jag antar vissa “behöver” lite extra tid på sig. 😃

Annons
stats