I väntan på samtalet | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

I väntan på samtalet

Vi försov oss imorse, jag och Devin. Jag hade satt alarm på 6.15 eftersom jag hade tänkt träna på morgonen, men stängde av det i sömnen och snoozade vidare till kl 7.38. Devin brukar oftast fungera som min väckarklocka, eftersom han för det mesta vaknar redan vid 5.30, men idag var han tydligen tröttare än vanligt. Jag gick upp, kokade kaffe, knäppte på barnkanalen och ringde dagis och meddelade att Devin börjar senare idag. Ännu en sak jag verkligen älskar med att vara egenföretagare. Ingen panik.

När jag lämnat honom vid 9 bokade jag genast en telefontid till RMC (Reproduktionsmedicinskt centrum), så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 13.30 så jag får prata med dem och förklara läget. Jag hoppas så innerligt att de säger att vi kan få slutföra vår utredning. Det skulle räta ut så många frågetecken och få oss att slappna av. Även om det skulle visa sig vara något fel så vet vi ju om det iallafall, och kan förhoppningsvis åtgärda problemet på ett eller annat sätt.

Håll tummarna för att jag får positivt besked!

IMG_3193[1]

Bild från i somras när jag jag var i v. 7 och myste runt på babyavdelningen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hoppas det lyckas för er snart

  Hej!
  Jag har själv två äldre barn (den yngsta av dem är 7 år) och försökte bli gravid med trean i över 1 år (med samma man som de första barnen). Började också på med utredning. Det hela kändes väldigt konstigt eftersom de första graviditeterna tog sig väldigt snabbt. Jag har ofta huvudvärk och är därför tvungen att äta en hel del värkmedicin. På första träffen för utredningen berättade barnmorskan att Burana kan göra så att slemhinnan är för dålig för eventuella foster att fästa i. Efter det här höll jag mig till Panadol, och efter 3 månader blev jag gravid. (Egentligen redan månaden efter, plussade svagt några dagar före BIM, men fick alltså negativt graviditetstest på BIM och “mens” dagen efter.) Vet verkligen hur jobbigt det är när man längtar och inget händer. Håller tummarna för er!

 2. Sara

  Hej,

  Vi ska påbörja utredning på RMC nästa vecka, fick tiden för 2 månader sen. Har försökt nu i över 1 år. Vad väntas? Har du lust att återfatta er resa från när ni startade er utredning? Fick ni göra insemination?
  Svara här eller maila mig: sara.ja1@hotmail.com

Annons
stats