Il mio lunedi | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Il mio lunedi

Idag har jag:

Vaknat piggare än igår, tack och lov. Suttit på möte. Tömt halva Minimani. Varit till tandläkaren. Funderat på slutarbetet. Lärt mig italienska (Il mio lunedi = min måndag). Umgåtts med Josefine. Ätit pepparkakor. Styrketränat. Drömt om framtiden. Varit sugen på glögg. Och hört på Donkeyboy.

Det var min dag i ett nötskal. Hoppas att ni också fått en bra start på veckan.

Annars, dagens styrkepass kändes inte alls lika motbjudande  som det gjorde sist. Kan bero på att jag justerat en hel del och faktiskt tagit bort några övningar jag rent ut sagt avskyr och ersatt de med roligare varianter. Träning ska ju vara kul, inte sant?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats