Lyckorus! | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Lyckorus!

Jag har inte riktigt fattat det själv än, men igår klarade jag mitt andra stora delmål. Jag kvalificerade mig till Forever2Drive och kommer få en bil av företaget. Helt galet!

IMG_5876[1]eeeeeeeeeee

Var så uppe i varv att jag somnade först efter 03 inatt, så idag har jag varit rätt seg. Som tur hade jag inga presentationer inbokade så jag passade på att plocka in alla kläder i skåpen och göra hemmet lite mera beboeligt. Nu börjar det så småningom se riktigt bra ut och vi trivs redan superbra här i vårt nya fina hem.

Nu ikväll var vi till Mio och beställde soffa, soffbord, vardagsrumsmatta, köksbord och lite andra småprylar. Sängen levererades också idag, så inatt kommer vi sova som två bebisar.

IMG_5891[1]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

 1. Julia

  Grattis! Vad roligt 🙂 det är ju nästan så man själv blir sugen på att börja med forever! Vet dock ingenting om det, men det verkar ju spännande!

  1. Caroline
   Caroline

   Jag jobbar ju som återförsäljare i Forever Living och hjälper andra igång med sin business. 🙂 Företaget har olika bonusar vartefter man uppnår olika nivåer, och nu har jag då uppnått nivån som krävs för att man ska få pengar till en ny bil.

 2. malin

  Vet du vad för sorts bil du får? Är det riktigt en egen eller typ någon firmabil? Hur som helst, wow!!! 😀 å grattis!

Annons
stats