Mammaledig ♡ | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Mammaledig ♡

Idag är dagen när min semester övergår i mammaledighet, och min gravidapp säger att det endast är 29 dagar (!!!) tills vår lilla M är beräknad att komma ut till oss. 29 dagar är ju verkligen INGENTING! 😍 Känner mig som ett barn på julafton minst sagt! Alla krämpor jag dragits med under graviditeten, all frustration och smärta som IVF-behandlingen medförde, all sorg som missfallen orsakat, all längtan och förtvivlan som höll på att ta knäcken av mig och Jens både som individer och par är nu som bortblåsta! Och då är vi inte ens i mål än. Jag är så fruktansvärt TACKSAM; LYCKLIG OCH FÖRVÄNTANSFULL så ni förstår inte! Tror aldrig förut jag känt sån här tacksamhet och ödmjukhet inför livet. Snart, snart, snart kommer vår älskade, efterlängtade son. Äntligen får Devin det syskon jag så länge velat ge honom.

Har börjat fundera mycket på hur jag kommer reagera när lillen föds. Det känns så stort att jag inte har den blekaste aning om hur jag kommer känna där och då. Skulle inte förvåna mig det minsta ifall jag tuppade av pga vätskebrist, för lyckotårarna kommer nog aldrig att ta slut. Och som jag längtar till just den stunden när allt sätter igång! Jag kommer så väl ihåg pirret i magen som uppstod den där natten i juni 2010 när jag kände av den första riktiga värken. Trots att jag inte sov en blund på hela den natten var jag gladare än någonsin. Räknade bara ner timmarna tills min dåvarande sambo skulle vakna så jag kunde meddela honom att det var på gång.

Och snart, riktigt snart, får jag känna det där förväntansfulla pirret igen, längtar!! ♡

PicMonkey Image-10

Badbollen i vecka 36 och vrålåket som otåligt står och väntar på sin ägare 👆

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats