Mitt nyårslöfte 2017 | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Mitt nyårslöfte 2017

Nu är det äntligen 2017 och det känns så himla skönt med ett nytt år! 2016 var ett kämpigt år på så många plan, kantat med så mycket dåligt samvete, så det känns bara bra att lämna det bakom sig nu.

Det här året kommer jag se till att prioritera det som faktiskt är viktigt här och nu, sluta skjuta upp saker och vara mer närvarande både som mamma, sambo och vän. Jag kommer inte göra något som inte känns helt rätt eller tacka ja till saker jag egentligen inte vill bara för att vara andra till lags. Jag kommer lyssna mer på mig själv, njuta mer av vardagen, stressa mindre och göra det som är bäst för mig och familjen. Det är mitt enda nyårslöfte och det kommer jag se till att hålla.

PicMonkey Collage-3

Välkommen 2017!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats