När det börjar kännas på riktigt | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

När det börjar kännas på riktigt

Idag går vi in i vecka 7 och för första gången känner jag mig faktiskt relativt lugn. Igår kväll träffade jag en så otroligt gó tjej som tagit kontakt med mig via bloggen. Hon bor också i Linköping och är gravid i vecka 11 om jag inte minns helt åt skogen. Så himla mysigt att umgås med någon som är i samma situation som en själv! Gårdagens träff gjorde faktiskt att allt började kännas mer på riktigt och det är nog mycket tack vare det som det känns så pass bra idag. Vi satt och pratade om allt från namn och gravidkrämpor till föräldraledighet och vilket kön vi tror att det blir. Vi saknade inte samtalsämnen om man säger som så, haha!

Vi verkade dessutom vara väldigt lika hon och jag, vilket var superroligt. Ser verkligen fram emot att fortsätta umgås med henne och följas åt under graviditeten och sedan mysa med våra små pyren (det visade sig nämligen att både hon och jag kallar den lilla i magen för Pyret). Jag kommer så väl ihåg att detta var något jag saknade när jag väntade Devin. Då var jag ju bara 20 och ingen i min bekantskapskrets var vare sig gravid eller hade barn sen innan, så det kändes lite ensamt i perioder. Som tur var jag med två olika mammagrupper så det förgyllde min graviditet och mammaledighet väldigt mycket den gången, även om vi inte träffades så ofta.

Längtar nåt fruktansvärt till den dagen när jag får vara mammaledig igen. Det var helt klart den absolut mysigaste perioden hittills i mitt liv. Att bara få ta dagen som den kommer och mysa runt hemma med sin lilla skatt. Ovärderligt ❤️

Här kommer lite guldkorn från min förra mammaledighet:

Januari 2011 002 (4)

Vi veckohandlade tillsammans med Devins gudmor och min fina vän Josefine varje måndag.

Mars 2011 115

Mars 2011 062

Vi promenerade massor.

Mars 2011 006 (3)Mars 2011 012 (14)

Och myste omkring hemma så mycket vi bara hann. Ljuvliga tider ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats