Nytt år, nya möjligheter | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Nytt år, nya möjligheter

Julen kom och gick i en rasande fart. Ingen snö fick vi, men lika mysigt hade vi det ändå. Nu är man lagom trött på all julmat och choklad för ett bra tag framöver känns det som. Igår gjorde Jens ett skräddarsytt kost- och träningsschema till mig som jag ska köra efter nyår. Jag kommer vara en av hans referenspersoner under första delen av 2016 vilket ska bli superkul! Om allt går enligt planerna så kommer vi åka till Spanien hela familjen i slutet på januari, så tills dess vill jag vara i hyfsat bra form. Det är ju väldigt knappt om tid, men all träning är ju bättre än ingen.

Idag kom det äntligen rejält med snö här i Linköping så barnen och hunden har varit i extas! En riktigt mysig söndag har vi haft med pulkaåkning, pannkakor och snöänglar. Nu ska jag planera inför årets sista vecka. Det gäller att börja året starkt men avsluta ännu starkare!

10174905_10153855588312460_209909521495693769_nTips! Rätt Riktning har starta upp-priser ännu till och med 31/12 innan de övergår till ordinarie pris. Så vill ni också ha ett individuellt anpassat kost- och träningsschema för en billig peng så vet ni vart ni kan vända er. Vid intresse, maila till: jensa_rahm@hotmail.com så svarar han så fort han kan. 

PicMonkey Collage

NU LADDAR VI INFÖR DET NYA ÅRET!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Annons
stats