Positivt besked! | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

Positivt besked!

YES!! Vi får slutföra vår fertilitetsutredning! Så den 7 april ska jag in till sjukhuset och göra det sista steget i utredningen som är ultraljud och spolning av äggledarna. Tänkte nästan börja lipa av glädje i telefonen när sjuksyrran sa att vi fick fortsätta utredningen, för det här betyder verkligen så sjukt mycket! Jag trodde ärligt talat inte att vi skulle får fortsätta eftersom jag faktiskt lyckades bli gravid i somras. Tack Landstinget!

Det kommer bli så otroligt skönt att få svar på vad som är fel. Bara vi vet det så kan vi ju göra något åt det! Ovissheten som vi gått omkring med nu i snart 2 års tid är betydligt jobbigare än alla behandlingar i världen. Tillsammans klarar vi allt!

DSC_0053DSC_0052DSC_0050

Haha, du & ja älskling! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elisa

  Åh vad härligt!
  En sak som jag kom att tänka på är att jag stör mig lite på att dina svar på kommentarer syns som egna kommentarer och det är svårt att hänga med i kommentarsfältet. Jag önskar att det kunde fixas, jag skulle i alla fall gilla det.
  Annars så är jag en ganska tyst bloggläsare, men vill säga att du är grym, hejar på dig, och så kul att du börjat blogga mer igen! Ps. Jag hoppas verkligen att måndagsvloggarna kommer tillbaka! 🙂

 2. Hej

  Det är just så där alla säger “men läkaren sade att det var bra”. Då kan de vara dåliga eller t.o.m utanför referens men läkaren tror inte “att det är så farligt”.

 3. Sofia

  Jag hoppas såå att ni snart igen ska få se det där efterlängtade plusset! Sitter här med vår tvåmånaders tjej bredvid och jag är så lycklig över att ha fått henne och att vi kunde ge en lillasyster åt vår son! Det tog nio månader av försök innan det lyckades, sen en blödning i vecka 13 då jag var säker på att få missfall. Men nu är hon här trots allt…

  Ni om någon är så värda att få uppleva ett gemensamt barn och ett lillasyskon åt Joline och Devin! Hoppas att ni får någon hjälp på vägen till ert kärleksbarn!

 4. Hej

  Och du har sett siffrorna till pappers också? Min första läkare sa att jag var frisk men det var jag verkligen inte! Vet flera som inte kunnat få barn på grund av att de inte klarat av att tolka siffror på ett papper. 🙁

  Sedan så tror jag starkt på att ni kommer att lyckas. :))

 5. Hej

  Grattis att ni får gå vidare. Snälla, kolla upp sköldkörteln på samma gång. TSH får inte vara över 2,5 för fertila kvinnor (gränsen håller på att komma neråt men ligger ofta kring 4,2 på de flesta labben). Läkare är för ointresserade av det här. Sköldkörteln. Speciellt vanligt vid missfall och svårigheter att få barn.

  Kontakta mig på mejl eller Facebook om du vill. 🙂

Annons
stats