We rise by lifting others | Den Svenska Drömmen

Den Svenska Drömmen

Annons

We rise by lifting others

Igår hade vi julmys med teamet i Åtvidaberg. En helt perfekt kväll med mycket inspiration och kärlek. Vi åt och drack massa gott, funderade på våra mål inför 2016 och bara umgicks. Jag är så tacksam över att vi har sån otroligt bra sammanhållning i Dreamteam. Det sägs ju att man blir ett medeltal av de fem personerna man umgås med mest, och jag känner verkligen att dessa människor ger mig så otroligt mycket. De får mig att växa och utvecklas till den personen jag alltid velat vara. De är så godhjärtade, ödmjuka och omtänksamma hela bunten, och alla brinner vi mer eller mindre för samma sak. Vi kommer gå långt tillsammans, det är jag helt övertygad om!

dreamteam

Gilla gärna vår sida Forever Dreamteam på facebook så får ni ta del av vad vi pysslar med. Och såklart är alla som vill varmt välkomna med i teamet. Ju fler vi blir desto roligare. 2016 kommer bli magiskt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline

Kommentera

Annons
stats